Min crafters.dk Til

Diskussion om Minecraft og crafters.dk
User avatar
Toby030
Posts: 2
Joined: 17 Oct 2016, 15:30

Min crafters.dk Til

Postby Toby030 » 13 Nov 2016, 14:49

Ikke for sjov
I en lille by i Danmark, bor en dreng ved navn Bølle. Bølle er en glad og fornuftig dreng, eller det er hvert fald, hvad hans forældre tror. Men når han ikke er hjemme, laver han alt det, som han ikke skal. FX så har han et projekt kørende om, at lave sin egen by. Som skulle hedde Bølleby. Bølle er en selvsikker dreng, som altid færdiggøre det, han sætter sig for. Så hvis han ville lave en by, så var det ikke for sjov.
Det hele startede med, at Bølle var på vej til skole. Han var næsten lige stået op, og var monster træt. Bølle gik sådan lidt og slaskede, fordi han ikke rigtig gad. Selv om der kun var 5 min til han skulle møde.
Men overraskende nok nåede han det, lige inden læren kom. De skulle have Betina. Betina var lærer på skolen. Hun trådte ind ad døren og sagde ”godmorgen børn, har i sovet godt”. Eleverne var trætte, så de sagde ikke noget. Udeover en enkel person. Svubber. Han kom fra Vesterbro, og var altid meget hyper. Svubber var en, af de elever i klassen, som gad og lave noget, og som altid rakt hånden op. Mens Bølle og de andre, bare var dovne. De skulle til at have Historie, Så Betina sad og læste noget op fra Historie bogen. Bølle sad på sin plads, og var ved at falde i søvn. Lige ind til ordet ”By” blev nævnt. Med det samme tænkte han på, at han ville da lave en by.
da timen var slut og de skulle have næste time, tænkte Bølle på hvad byen skulle hedde, og hvad der skulle være i byen. Han sad og tænkte på en hel masse, men mens han var i gang med, at tænke kom Andersen over til ham. Dem fra klassen vidste ikke helt hvad han hed til fornavn, de vidste bare at han hed Andersen. FedeAndersen som de kalder ham. ”Hej Bølle” sagde han. ”hej” sagde jeg og så gik han. Han var en meget mærkelig type ham FedeAndersen der. I samme sekund kom skoleinspektøren ind ad døren. Han hed Jacob og gik altid i ternet tøj. Han kom ind og sagde. ”Jeres lærer er desværre blevet syg, så i får nu 45 min fri leg”. Hele klassen jublede og løb udenfor, mens Jacob råbte ”i må ikke løbe på gangen” og så gik han.
Alle var løbet udenfor ud over Bølle. Han sad derinde og tænkte på sin by. Bølleby, havde han besluttede, at den skulle hedde.
Efter skolen gik Bølle hjem, men han blev forfulgt. Han hørte nogle skridt bag sig og vendte sig om. Men der var ikke nogle. Nogle sekunder efter, hørte han skridt igen, og denne gang skyndte han sig at vende sig om og opdagede, at det var FedeAndersen. ”Hvad laver du her spurgte Bølle”. FedeAndersen svarede bare ”hej” og så gik han. Igen meget mærkelig type.
Bølle kom hjem og var meget træt. Han gik direkte op til sit værelse, for han ville spille noget Minecraft. Bølle var lige startet på YouTube og havde omkring 800 subscribers. Han havde nemlig nogle venner som allerede var YouTuber. Bølle sad og spillede lidt eggwars. Indtil at det lige pludselig faldt ham ind, at han ville lave en ny serie. For det var faktisk ved, at være nogle dage siden, at han sidst havde lavet en video. Så han tænkte ”jeg vil lave en Serie”. Men det skulle ikke bare være en helt normal single player. Nej det skulle være sammen med andre, på en multiplayer server. Så han gik ind på google, og søgte efter nogle servere. Han søgte i lidt tid, men pludselig kom en server frem. Crafter.dk hed den. Han læste lidt om den, og det var ikke alle der måtte komme ind, man skulle have tilladelse. Så han søgte tilladelse.
Efter 2 min fik han allerede svar, de havde accepterede ham og nu er Bølle det man kalder en Crafter. Han begyndte straks at lave videoer der inde. ”Folkene på crafters.dk var egentlig meget flinke” tænkte han. Der er dejlig ro og orden.
Efter den første video var kommet ud, begyndte folk i små flokke at joine. Bølle var træt, så han lagde sig til at sove.
Allerede næste dag havde den første video på Crafters.dk fået 150 likes. Han tænkte ”Jeg må straks lave en ny video”. Bølle skulle lige til, at optage da hans mor råbte ”Bølle du skal i skole”. ”Skole”. Det havde han jo glemt alt om. Han lukkede straks sin computer ned, tog tøj på og spiste. Bølle skyndte sig så meget Han kunne til skole. Han tænkte, at han bare kunne lave den video efter skole.
Han kom i skole lige 2 min før det ringede. De skulle have Dansk, Hvor de skulle have Jonas. Han sagde i hvert fald selv, at han hed Jonas, men der var mange andre navne som andre lærer sagde han hed. Vi kaldte ham bare for NinjaStick. Hvorfor ved jeg ikke, men det gjorde vi bare. Klokken ringede og der gik ikke 2 sekunder, så hoppede han ind i klasse lokalet. ”hurtig som den Ninja”. Sagde han.
Skole dagen gik og Bølle løb hjem. Han ville nemlig hjem og optage en video. Han skulle lige til at optage, da han havde glemt at tænde sin mikrofon. Han tændte den så og optog videoen. Videoen handlede om hvor han skulle bo. Han bygget sit hus, og sluttede videoen af. Da han var færdig med at filme, gik han ind og spillede Eggwars.
Næste morgen Klokken var 6:00 og Bølle skulle til at stå op. Det var weekend, og han skulle ikke noget. Han kunne ikke sove mere, han var simpelt hen så spændt på, at se hvor godt hans subscribers har taget imod hans nye video. Han tændte sin computer og gik ind på YouTube. Videoen havde fået over 100 likes. Bølle var så taknemmelig. Han loggede ind på Minecraft, og gik ind på Crafter.dk. Der var relativt mange inde, sådan en tidlig morgen. Men noget var anderledes der var en der skrev til ham, at han var flyttet ind og var nu hans nye nabo. Bølle syntes selvfølelig, at det var mega Nice, at han havde fået en nabo. Så han valgte, at bygge en bro over til ham. Kingkex hed han og boede i en lille hule, inde i bjerget. Bølle valgte, at optage og bygge en bro. Han fik bygget broen og sluttede videoen. Den blev lidt kort, men det gjorde ikke noget.
Næste dag da bølle vågnede, startede han sin gamle computer, og gik ind på crafters.dk. Der var en ny spiller inde. Men han var åbenbart ikke ny. Han var nemlig Moderator. En som kan lidt mere på serveren. Han har åbenbart spillet herinde i lang tid, men det var ikke lige en bølle havde set før. Men navnet, navnet var nemlig helt specielt. Bølle tænkte sig om. Havde han hørt det navn før. FedeAndersen. Ham fra bølles klasse, ham den sære gut. Han virkede åbenbart til, at være ret populær derinde. Han skrev i hvert fald meget sammen med en der kaldt sig for Relgus, åbenbart en af FedeAndersen gode venner. Bølle skrev til FedeAndersen, og spurgte hvor lang tid han havde spillet herinde. Nogle år svarede han, men bølle havde åbenbart ikke set ham herinde før. Erobran skrev også med dem ham havde bølle set før. Han havde spillet herinde i 4 år han havde nogle dyre priser, og var svær at handle med. Men det var folk åbenbart ligeglade med.
Efter hånden Kom flere og flere ind, og Bølle fik flere og flere naboer så han tænkte ”Jeg har lavet en by, men hvad skal den hedde. Nååå ja, Bølleby”.
SLUT.

User avatar
BetinaLerche
Posts: 1121
Joined: 09 Sep 2012, 12:23

Re: Min crafters.dk Til

Postby BetinaLerche » 13 Nov 2016, 14:55

Fed historie, den får du sikkert ros for af din lærer! :)

User avatar
Erobran
Posts: 498
Joined: 10 Jun 2012, 16:53
Location: Sjælland

Re: Min crafters.dk Til

Postby Erobran » 13 Nov 2016, 15:00

Fed stil :-), og som du også beskriver, så ved folk allerede at jeg er en dyr købmand:-).
En god ven tager altid skylden hvis du gør dumt.

Diktator i Leningrad/Sovjetunionen
Mvh Erobran


Return to “Generel”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests